Leveringsbetingelser

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss.
Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg.

Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Bilder av varene i nettbutikken er illustrative og kan avvike fra varens faktiske utseende

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Skulle dette oppstå vil vi forsøke å kunne tilby tilsvarende/lignende vare, du vil ta få tilbud om å godta vårt nye tilbud eller kanselere hele eller deler av bestillingen.

Alle oppgitte leveringstider oppgitt av oss må anses som veiledende, antall dager oppgitt er hverdager

Vi tar forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. 

Dersom det mot formodning har forekommet skrive- og/eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Fjernfjell.no (J. Bertelsen AS) side i nettbutikken, annonser o.l som er større en 15% av normal utsalgspris kan Fjernfjell.no (J. Bertelsen AS)slette, endre eller avise ordre. Dette gjelder selv om ordrebekreftelse har blitt utstedt

Ved bruk av angreretten må kjøper bekoste returfrakten. Varer som sendes i retur skal ikke sendes med postoppkrav.

Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. 
Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

Fjernfjell.no (J. Bertelsen AS) forholder seg til rettet til å endre nærværende vilkår uten forvarsel